Te koop: MSM voor paarden met spier of gewrichtsproblemen

msm ultra puur van superieure kwaliteit met eu certificaat voor paarden, honden e.a dieren. meer info bel: 0619408080 (johan)
******* extra voordelig ******* 
slechts 29,10 euro voor 1 kg super promotie 2,5 kg 54 euro
altijd en overal gratis bezorgen.
msm (methylsulphonylmethane) is 100% veilig, natuurlijk en het is absoluut geen medicijn of doping. een tekort aan zwavel kan zich uiten in een verminderde algemene conditie, een slecht herstel na inspanning of ziekte, een slechte hoornkwaliteit, huidproblemen, luchtwegaandoeningen, allergische reacties van de huid en de luchtwegen en ook in gewrichts- of peesproblemen. bij paarden met deze problemen zal de extra toediening van msm zwavel vrijwel altijd positieve resultaten geven. hoewel zwavel voor het hele lichaam van belang is, zijn er een aantal lichaamsprocessen waarbij de aanwezigheid van voldoende zwavel essentieel is: de huid, de hoeven, de pezen, de banden, de spieren en de gewrichten. bovendien speelt zwavel een belangrijke rol bij het verminderen van allergie-symptomen. 
goede doorbloeding de werking van msm zwavel is voor een groot deel gebaseerd op het feit dat zwavel zorgt voor een flexibele celwand en daardoor voor een goede doorbloeding van cellen. een goede doorbloeding is een voorwaarde voor voldoende en gelijkmatige druk op de celwand en natuurlijk ook voor de aanvoer van voedingsstoffen en de afvoer van afvalstoffen. msm zwavel is hierdoor dus een belangrijke voedingsstof voor het goed functioneren van de lichamelijke ontstekingsremmende processen en ook voor het verminderen van allergische reacties. 
het belang van zwavel voor de pezen, spieren en gewrichten bij overbelasting of blessures van pezen, spieren en gewrichten heeft het lichaam zwavel nodig voor het herstel van beschadigde cellen en voor de aanmaak van vervangende cellen. bovendien speelt zwavel een belangrijke rol in de lichamelijke ontstekingsremmende processen en daardoor in de vermindering van de pijn. paarden in training kunnen veel baat hebben bij zwavelals het lichaam de beschikking heeft over voldoende zwavel, zal het de zwavel gebruiken voor de aanmaak van nieuwe, soepele weefsels. ook paarden met een blessure hebben een grotere behoefte aan zwavel. zowel in de acute fase als tijdens de opbouwfase. 
het belang van zwavel voor de hoeven zwavel zorgt voor de flexibele verbinding tussen de cellen in het hoornweefsel. het hoorn bestaat hoofdzakelijk uit het zwavelhoudendekeratine. de groei, soepelheid en schokbestendigheid van het hoorn wordt dan ook mede bepaald door de aanwezigheid van zwavel in hetlichaam. 
dosering:paarden max 30 gram
-----------------------------------------------------------------------------------onze verpakking van 2,5 kg is goed voor 250 dagen onderhoud dossisdit is nog geen 0,20 eurocent p/dag
snelle verzendingen binnen héél europa.gratis levering aan huis via dpd pakketdienst.
bent u overdag niet thuis om pakjes te ontvangen? geen probleem, kiala pakketdienst legt het pakje in de dichtstbijzijnde krantenwinkel inu buurt voor u klaar.
afhaling mogelijk, bel even vooraf!
-------------------------------------------------wij bieden u belangrijke voordelen !-------------------------------------------------
allerlaagste prijsgarantie100 % top kwaliteit niet tevreden geld terugcertificaat bijgeleverdveilige betaling mogelijk met paypal of ideal, overschrijving kan ookgratis verzending
wordt ook klant en geniet van bijzonder lage prijzen en goede service!email, sms, of telefoneer uw naam en adres 
direct bestellen: stuur een mailtje, bel of smsvermeld uw naam ,adreswij leveren binnen de 2 dagenmeer info of hulp bij uw bestelling bel: 0619408080 (johan)Kosten: Vaste prijs € 29,10Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


MSM voor paarden met spier of gewrichtsproblemen

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:18-02-2014 om 16:21u
Door:equipowerproducts.com
Bekeken door: 2160 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 3 vragen gesteld
Woonplaats:Muiden
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u in contact komen met de aanbieder.

Vaste prijs € 29,10
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2019. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.