Aangeboden: de Dazenval, dazenvanger en toebehoren

De dazenval

Op zoek naar een dazenval informatie over de verschillende methodes om met een dazenval de plaag te vangen Of bijvoorbeeld informatie over de verschillende soorten en types dazenvallen?

Dazenvanger nl is de website over de daas en de bestrijding van dazen. Hoe je bijvoorbeeld met een dazenval omgaat, waar je deze plaatst en zo veel dazen vangt bij paarden en recreatie plaatsen. Ook voor informatie over het leefgebied de voortplanting en de bestrijding van dit bloedzuigende wezentje welke iedere zomer voor veel overlast zorgt.

Bij ons heeft u al een dazenval bijvoorbeeld met dazenlijm voor 29,95 maar ook de diverse vallen met een H trap zoals de Kerbl Taon x de loer dazenval 
Voor alles hierover verwijzen wij u graag naar onze website 
Dazenvanger.nlKosten: Vraagprijs € 29,95Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


de Dazenval, dazenvanger en toebehoren

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:06-04-2016 om 15:47u
Door:Dazenvanger
Bekeken door: 1364 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Manderveen
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

Vraagprijs € 29,95
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2019. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.