Te koop: DAZENVAL ACTIE Dazenvanger dazen val Taon X dazenv

Kerbl Dazenval Taon X

Dit jaar geen last krijgen van die vervelende dazen? Of de huidige plaag snel wegwerken?

Wees er dan op tijd bij en profiteer mee van deze grote aanbieding! De Taon X dazenval van Kerbl is een val die dazen aantrekt, weglokt bij uw paard(en) en ze definitief vangt, waardoor een dazenplaag structureel wordt aangepakt. Deze dazenvallen hebben een enorm bereik van minimaal 10.000 m2, werkt 100% natuurlijk, zonder gifstoffen, elektriciteit of andere chemicaliën en zijn van oerdegelijke kwaliteit!. De vliegenval is zeer eenvoudig te installeren door middel van een overzichtelijke handleiding met foto\'s het plaatsen gaat door middel van een geïntegreerde grondboor waardoor de dazenval ontzettend stevig komt te staan. Gemaakt van hoogwaardig weervaste materialen en gaat dus zeker jarenlang mee.

De Taon X kan tot wel 300 dazen op een dag vangen. Uw paarden en vee zijn u hoe dan ook dankbaar!
De zomer, de mooiste tijd van het jaar op één ding na, dazen! Er valt niet tegen te spuiten of te meppen. Met de Taon X dazenval van Kerbl worden de dazen aangepakt! De val vangt tot wel 300 dazen per dag geheel op natuurlijke wijze en dit zal de populatie snel doen verdwijnen!

Top kwaliteit, 1 pakket met alle benodigheden , eenvoudig te monteren met een goede handleiding en zeer robuust.

Normale prijs € 279,-

Nu tijdelijk voor slechts € 159,- Incl. Btw Top kwaliteit & de goedkoopste!

http:happyhorsedeal.nl/acties/dazenval-taon-x.htmlKosten: Vraagprijs € 159,-Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


DAZENVAL ACTIE Dazenvanger dazen val Taon X dazenv

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:20-05-2014 om 10:45u
Door:Happyhorsedeal
Bekeken door: 1536 bezoekers
Aantal vragen: Er is 1 vraag gesteld
Woonplaats:Manderveen
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

Vraagprijs € 159,-
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2019. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.